/ cPanel

Sådan får du gratis SSL certifikater

Et SSL certifikat er en krypteringsmekanisme, som beskytter de oplysninger en bruger skriver på en hjemmeside og derefter sender ind til hjemmesiden. Det sørger altså for at forbindelsen mellem dine besøgende på din hjemmeside og hjemmesideserveren (webhotellet) er krypteret. Det er vigtigt, hvis du sender og opbevarer personlige informationer og data, og ovenikøbet begyndte Google for nyligt at straffe hjemmesider som ikke bruger SSL og belønne de hjemmesider som gør det. Derfor er det nu blevet vigtigere end nogensinde før, at have et fungerende SSL certifikat på sin hjemmeside.

Derfor skal du i dag lærer hvordan du installerer et sikker og endda også gratis SSL certifikat på dit webhotel. Hos Sapihost kan du få et ubegrænset antal gratis SSL certifikater til dine hjemmesider.

Teknisk niveau: Let.
Tidsforbrug: 2-5 min.

Trin 1: Først og fremmest skal du logge ind på dit cPanel for det domæne og den hjemmeside du ønsker at installere SSL certifikater på. Login oplysninger har du modtaget i velkomstemailen, hvis du bruger Sapihost.

Trin 2: Når du er logget ind, skal du finde knappen "Let's Encrypt™ SSL"

Screenshot_17

Trin 3: Derefter ruller du ned til du ser "Issue a new certificate".
Og trykker på den blå tekst "Issue"

Screenshot_18

Trin 4: Tryk på den blå "Issue" knap og vent på at certifikatet bliver installeret.

Screenshot_20-1

Tillykke! Nu er SSL certifikatet installeret og aktiveret. Bemærk at det kan tage nogle minutter for det at træde helt i kraft. Det sker automatisk.

--}}